Održavanje informatičke
opreme i sustava

Brzo, precizno i kvalitetno!

Tijekom rada u informatičkom sektoru na poslovima održavanja, stekli smo bogato iskustvo na svim poljima. Bilo da se radi o velikim serverskim sobama i održavanju serverske opreme ili o održavanju standardnog klijentovog računala, naš će vam tim izaći u susret i ponuditi zasigurno najbolju soluciju. U radu uvijek postavljamo snažan fokus na sigurnost korisnika kao i na poslovnu sigurnost.

Kroz godine rada postavljali smo izuzetno uspješne organizacije u rad. Vodeći se pozitivnim praksama naših klijenata krenuli smo u izradu cjenovno prihvatljivih personaliziranih paket rješenja, sve kako bismo klijentu pružili čitav niz dostupnih alata, počevši od informatičke podrške i cloud usluga do sigurnosnih mogućnosti koje se obično nalaze samo u većim poduzećima.

Sve naše usluge brzo se implementiraju. Kroz implementaciju pomažemo klijentima transformirati njihov informatički sektor i smanjiti njihove poslovne rizike. Isto tako, klijenti samom implementacijom stječu lako mjerljivu novu poslovnu vrijednost svoje tvrtke.

''Profil naših korisnika obično je tvrtka koja nastoji proširiti postojeće IT sposobnosti i tvrtka koja traži partnera koji će upravljati svim procesima ili jednostavno traži sigurnost jer zna da postoje stručni inženjeri koji im mogu pomoći kada je to potrebno.''
Robert Nadžaković
Direktor Poslovne spajalice

Vizija i ciljevi

Postavili smo si jasne ciljeve. Pomoći klijentima da zajedničkim snagama izradimo najbolje internetske aplikacije koje će unaprijediti njihov posao, olakšati i ubrzati svakodnevni rad te samim time stvoriti višak vremena koji klijenti kasnije mogu kvalitetno usmjeriti.

Održavanje informatičke
opreme i sustava

Development service

Firewall rejection
81%

Content Delivery

uptime monitoring
95%

Pro Support

cost reduction
75%

Preuzmite za pomoć na daljinu:

  • PREUZMITE ZA WINDOWS RAČUNALA
  • PREUZMITE ZA APPLE RAČUNALA
  • PREUZMITE ZA LINUX RAČUNALA
  • PREUZMITE ZA ANDROID

Sign Up Now & Get Virus Scan Free

In cursus turpis massa tincidunt dui ut ornare. Amet consectetur adipiscing elit ut

  • Tincidunt dui ut ornare
  • Erat imperdiet sed euismod
  • Aliquam id diam maecenas